EzyStayz

EzyStayz
Proizvod
Na EzyStayzu preuređujemo svjetsku turističku industriju, jedna po jedna rezervacija! Želimo promijeniti način na koji svijet ostaje, otvarajući tržište najam kuća za odmor pojedincima širom svijeta i pružajući putnicima jedinstvena, jedinstvena mjesta za nazivanje "domom".

Tražimo da koristimo blockchain tehnologiju za revoluciju procesa iznajmljivanja rezervacija u 21. stoljeću. EzyStayz nije ideja ili projekt koji je u tijeku, to je širenje na najvećem svjetskom web mjestu za iznajmljivanje ljetovanja u Australiji. Čvrsto vjerujemo da primjenom inovativne tehnologije na već uspješnoj platformi za najam godišnjih odmora možemo preoblikovati tržište kratkoročnih i dugoročnih najamnina za odmor kako bi bilo bolje, sigurnije, transparentnije i pristupačnije svima.

Zašto birati nas
  • jeftiniji
EzyStayz transakcije koštaju 2 ili čak 3 puta manje od platformi poput AirBnb i HomeAway.
  • ljepša
Hoteli, vlasnici nekretnina i putnici kontroliraju svoje iskustvo na platformi pomoću modula temeljenih na blockchain-u.
  • Jednostavnije
Premošćujemo jaz između kriptovaluta i fijata, olakšavajući prekogranična plaćanja i otvarajući nove tokove prihoda za ugostiteljski sektor.
  • sigurnije
Već operativan posao i nepromjenjivost blockchaina kombinacija je koja smanjuje povrat troškova, lažno predstavljanje i prijevare.

Radna platforma
Već imamo potpuno operativnu platformu na kojoj možete istražiti, ugostiti, rezervirati i unajmiti smještaj širom svijeta. Otkrijte web stranicu s popisom uživo s stvarnom vrijednošću - globalni bazen objekata za odmor. Budući da je platforma EzyStayz aktivna i potpuno operativna, fokusiramo napore na prodaju i marketing kako bismo još više povećali korisničku bazu putem ciljanog oglašavanja i globalnog dometa.

Globalni doseg
Pristup milionima + smještaj diljem svijeta. Vile, apartmani, hosteli i još mnogo toga.
Niske cijene
EzyStayz transakcije koštaju 2 ili čak 3 puta manje od platformi poput AirBnb i HomeAway.
laptop
Korisnička platforma
Kontrolirajte svoje iskustvo na platformi pomoću modula temeljenih na blockchain-u.
Besprijekorno plaćanje
Premošćujemo jaz između kriptovaluta i fijata, olakšavajući prekogranična plaćanja jednostavnim tokenom Ezy Stayz (EZY).

Integrirajući putovanja i igre
EzyStayz i njegov tim prvi put u turističkoj industriji i snagom Blockchaina i Cryptota dizajnirali su poseban protokol kako bi naši kupci mogli doživjeti putovanja kao nikada do sada. EzyStayz je uveo mehaniku igre kako bi motivirao sudjelovanje, angažman i odanost.

Imamo čitav niz uzbudljivih igara za igranje u rasponu od više automatskih automata, black jacka, ruleta, video pokera, lutrije i mnogih drugih. Svaki igrač ima mogućnost OSVOJITI EzyStayz tokene koji korisnicima mogu pomoći u financiranju odmora ili čak osvajanju cijelog smještaja besplatno, Jackpot baby!

Naši kupci također imaju koristi osvajanjem bonus EZY tokena za igrače, putnike i domaćine. Imamo mjesečni Lotto koji se prevrće ako nema pobjednika što je sve revolucionirano blockchain tehnologijom i bilo koji igrač mogao bi jednog dana biti milijunaš ako lonac postane tako velik. Pobjednici Loto generirat će se iz samog blockchaina za potpunu transparentnost. Zato počnite igrati i putovati, sretno!

Nagrade EzyStayz
Putujte više | Igrajte više | Zaradite MoreJoin naš klub nagrada za popust do 40% na hotele, trenutni povrat novca u EZY token. Bonus igre koje će vam pomoći da zaradite više EZY tokena tako da ih možete koristiti na ezystayz.com za rezerviranje putničkih usluga. Navedeni smo i na Top kripto razmjenama za likvidnost naših žetona.
Plan
APR-17
Započinje razvoj privatnih investicija za više od 1,5 milijuna dolara EzyStayz Product Development
APR-18
EzyStayz pokreće MVP Web respoctive
Jun-18
EzyStayz pokreće Web IOS App
Sep-18
EzyStayz pokreće Android App
Jan-19
Započnite izgradnju EzyStayz 2.0 velikog fokusa na hotelskom tržištu
Dec-18
Usredotočite se na stjecanje domaćina - ostvareno je 44.000 unosa u 60 zemalja. Tjedni smo dodali 500 novih oglasa što znači rast vrijednosti domaćina od 50k-90k USD mjesečno. S jedinstvenim time mislimo da do njih ne dolazi niti jedan kanalni partner čineći ih manje ili više ekskluzivnima na našoj platformi
Veljača-19
Početna diskusija za EZY token, token Ezystayz. Znak putovanja industrija s pravom snagom Blockchaina
Mar-19
Razvoj EZY tokena i Dapp funkcija
Jun-19
Razvoj EZY novčanika
Sep-19
Partnerstvo i integracija s menadžerom 3. kanala koji pruža Ezystayzu pristup do 175.000 hotelskih objekata
Kolovoz-19
Partnerstvo i integracija s upraviteljem 1. kanala koji pruža Ezystayzu pristup 400.000+ novih objekata širom svijeta
Jul-19
Partnerstvo i integracija s menadžerom 2. kanala koji Ezystayzu pruža pristup 500.000+ novih hotela širom svijeta
Nov-19
Razvoj otvorenog API-ja Ezystayz kanala na blockchainu koji nam omogućava povezivanje s ogromnim bazama podataka o nekretninama i hotelima
Dec-19
Partnerstvo i integracija s menadžerom 4. kanala koji Ezystayzu pruža pristup najvećoj bazi podataka hotela na svijetu
Jan-20
Pokretanje Ezystayz IEO-a. Partnerstvo i integracija s menadžerom 5. kanala koji Ezystayzu pruža pristup API-ima za pronalaženje i rezervaciju hotela, uključujući maloprodajne cijene i cijene po dogovoru s preko 400.000 nekretnina širom svijeta
May-20
Partnerstvo i integracija s menadžerom 5. kanala koji Ezystayzu pruža pristup API-ima za pronalaženje i rezervaciju hotela, uključujući maloprodajne cijene i cijene po dogovoru s preko 400.000 nekretnina širom svijeta
APR-20
Pokretanje Ezystayz IEO-a. s Foblgateom, LiveCoinom i CoinTigerom
Veljača-20
Razvoj Travel Casino-a koji omogućuje kupcima osvajanje EZY putnih žetona
Jun-20
Oslobađanje kreditne kartice EzyStayz kako bi domaćini i putnici mogli koristiti svoje EzyStayz tokene za plaćanja i rezervirati smještaj i još mnogo toga.
Listopada-20
Dosegnite 4500 rezervacija i neto prihod od 260000 USD (prije marketinških troškova)
Veljača-21
EzyStayz će pokrenuti svoje tržište za upravljanje nekretninama koje će pomoći domaćinima u upravljanju dolascima gostiju, profesionalnom čišćenju, svakodnevnoj pomoći, uslugama kuhanja i još mnogo toga. Značajka će biti izgrađena na blockchainu i povezivat će davatelje usluga i članove EzyStayz sa domaćinskim zahtjevima.
Mar-21
760.000 rezervacija, 48 milijuna USD neto prihoda (prije marketinških troškova), porast stope konverzije iz prve godine sa 0,4% i prosječni troškovi kupnje smanjeni su za gotovo 30%

Tim
Sebastian Ashar - CTO
Sofia Cornelia Sörberg - voditeljica marketing komunikacije
Hristo Piyankov - Tokenomics Expert
Manish Saini - Pojednostavljivanje nezamislivog sa state of art tehnikom
Rahul Sharma - dizajner
Carlii Lyon - izvršni savjetnik za marke
Rod Bellon - menadžer zajednice
Katarina Kuzmina - voditeljica sadržaja
James Moses - izvršni direktor
Andrey Shypunov - savjetnik

SAVJETNIKA
Nikolaj Shkilev - savjetnik
Vladimir Nikitin - savjetnik
Hung Chih (Jason Hung) - savjetnik
Anthony Abunassar - savjetnik
Marco Torregrossa - savjetnik
Marc Couzic - savjetnik
Ralph Dahm - savjetnik
Genson Glier - savjetnik
Sam Kawtharani - savjetnik

INFORMACIJA

AUTOR

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Triple X

Zombie Skrat

Solidus